Τι είχε προβλέψει το ChatGPT για τον τελικό του Conference League (κι έκανε λάθος)

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία, ανεβαίνοντας στην κορυφή της Ευρώπης, κερδίζοντας με 1-0 τη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League.

Ωστόσο, όταν είχαμε ρωτήσει το Chat gpt ποιος θα κερδίσει τον τελικό του Conference League μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα lλίγες ώρες πριν τον αγώνα, η απάντηση που πήραμε ήταν αυτή: 

«Ο τελικός του UEFA Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα προσελκύει μεγάλο ενδιαφέρον και οι προβλέψεις δείχνουν ότι η Φιορεντίνα είναι το φαβορί για τη νίκη.

Οι λόγοι για αυτή την πρόβλεψη ποικίλουν. Η Φιορεντίνα έχει πολύτιμη εμπειρία από τον περσινό τελικό, όπου ηττήθηκε στενά από τη Γουέστ Χαμ. Αυτή η εμπειρία αναμένεται να τους βοηθήσει να διαχειριστούν την πίεση ενός ακόμη μεγάλου τελικού. Επίσης, η Φιορεντίνα έχει καταγράψει ισχυρή πορεία φέτος στην Conference League, παραμένοντας αήττητη με 6 νίκες και 6 ισοπαλίες σε 12 αγώνες​.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός έχει επίσης δείξει εντυπωσιακή φόρμα, ιδιαίτερα με τη νίκη του επί της Άστον Βίλα στους ημιτελικούς με συνολικό σκορ 6-2​​. Παρά την εντυπωσιακή πορεία τους και την ώθηση από το φανατικό κοινό στην Αθήνα, οι ειδικοί πιστεύουν ότι η εμπειρία και η σταθερή απόδοση της Φιορεντίνα κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα της δώσουν το προβάδισμα.

Συνολικά, ενώ ο Ολυμπιακός μπορεί να δώσει μια σκληρή μάχη, η κυρίαρχη πρόβλεψη κλίνει προς τη Φιορεντίνα για την κατάκτηση του τίτλου με πιθανό σκορ 2-1​».